Ligging

Het domaine Résidence Chadorli is rustig gelegen in de Charente, grenzend aan de Dordogne en Limousin. Deze mooie groene regio heeft een zeer aangenaam klimaat en is toch gemakkelijk in een dagreis te bereiken, dat wil zeggen op 850 kilometer afstand van Breda. Of een goede en comfortabele treinverbinding met Angoulême dmv Thalys en TGV.

In het prachtige heuvellandschap met zijn vele riviertjes, meertjes en uitgestrekte vergezichten vindt u kleinschalige boerenbedrijfjes, dorpjes waar tijd geen rol speelt en prachtige kastelen uit vervlogen tijden. Het domaine ‘Résidence Chadorli’ is perfect voor mensen die van rust en natuur houden. U kunt er urenlang wandelen, paardrijden of autotochtjes maken. Chadorli ligt tegen het Nationale Natuurgebied “Périgord” met zijn unieke flora en fauna.

In de omgeving zijn er mogelijkheden om te golfen, u vindt een 18 holes-golfbaan op enkele kilometers afstand. Uiteraard is het mogelijk lange wandelingen te maken. Bijvoorbeeld in de nabij gelegen ‘Vallée de la Renaudie’ met zeldzame flora en fauna. Wellicht wilt u vissen, paardrijden of kanoën, dat kan in de omgeving.

De rivier ‘La Tardoire’ en de meren van de ‘Lacs de Haute Charente’ zijn nabij. Wilt u er liever met de auto op uit voor een historisch uitstapje, volgt u de route van Richard Lionheart en neemt u eens een kijkje in de ‘meteorietenstad’ Rochechouart met zijn prachtige kasteel. Maar ook de dagelijkse benodigdheden, op enkele kilometers afstand bevindt zich het dorpje ‘Montbron’, met supermarkten, een aantal bakkers en slagerijen, kappers, garages en verdere middenstand. In Angoulême, de stad oa bekend om zijn jaarlijks ‘stripverhalen-evenement’ is gelegen op een afstand van 35 kilometer, in het stadscentrum vindt u vele beschilderde gevels met de bekende stripboeken helden. Hier vindt u bijvoorbeeld winkels als Galeries Lafayette, diverse modezaken, speciaalzaken en vele restaurants. In de voorsteden de ‘centres commerciales’ met diverse grotere supermarkten en bouwmarkten en dergelijke. 

Type huizen:

Villa La Reine
Prijzen vanaf: € 461.340
Villa La Princesse
Prijzen vanaf: € 483.340
Villa La Duchesse
Prijzen vanaf: € 361.680
Villa La Marquise
Prijzen vanaf: € 340.560
Villa La Comtesse
Prijzen vanaf: € 313.500
Villa La Baronne
Prijzen vanaf: € 313.500